Vi tilbyder - specialløsninger

Gaver er en vigtig del af en virksomheds image, og velvalgte gaver sender værdifulde signaler. Men mange virksomheder har ikke den tid det tager, at finde den helt rigtige gave til den rette person og begivenhed.

Vi er specialiseret i særlige tilrettelagte gaveløsninger.

Firmagaver er gaver, som en virksomhed giver til sine kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere. Disse gaver kan være en måde at takke for deres støtte, vise værdsættelse eller skabe goodwill.

Firmagaver kan variere i størrelse, omfang og pris. De kan være alt fra en simpel kuglepen eller nøglering med virksomhedens logo til en mere omfattende og særligt udvalgte gaver

Firmagaver kan også have et markedsføringsformål. Ved at give gaver med virksomheds logo eller branding, kan det hjælpe med at øge opmærksomheden og genkendelsen af virksomheden. Det kan også skabe et positivt indtryk af virksomheden, som kan føre til øget loyalitet og forretningsmuligheder.

I sidste ende kan firmagaver være en god måde at styrke relationerne til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Men det er vigtigt at vælge gaver, der er passende, værdsatte og i overensstemmelse med virksomhedens politikker og værdier. Gaver spiller en vigtig rolle for en virksomheds image, og velvalgte gaver kan sende værdifulde signaler.

Men det tager tid at finde perfekte gaver til den rette begivenhed eller person.

Som virksomhed kan det være en god idé at tænke på gaver som en del af jeres PR-strategi. Hos Gaveforum, har vi altid mange idéer til alt indenfor gaver, – gaver der understøtter jeres strategier, og kan derfor være en værdifuld investering.

GaveForum

Lad os udvikle et helt særligt gaveprogram til din virksomhed.

Et gaveprogram består af en individuel afdækning af virksomhedens nuværende gavepolitik, så I én gang for alle kan få styr på gaverne.

Vi vil sammen tage stilling til, hvornår og til hvem virksomheden giver gaver, hvilket prisniveau der er passende, hvilket gavevalg der vil være mest hensigtsmæssigt. Vi får sammen, styr på særlige ønsker vedrørende indpakning, logo og kort.

Vi vil udvikle, indkøbe, pakke og levere gaverne og sørge for, at de altid har den rette pris og kvalitet.

 

Vi skal sammen tage stilling til følgende:

​Hvornår og til hvem giver virksomheden gaver?

 • ​Prisniveau
 • Gavevalg
 • Særlige ønsker vedr. indpakning, logo og kort​

Vi udtænker, indkøber, pakker og leverer gaverne og sørger for at de altid har den rette pris og kvalitet.

Julegaver

3 Gode grunde til at vælge at samarbejde med Gaveforum omkring julegaver

 1. Fordi vi konstant elsker at udvikle nye gave idéer, så vi er altid klar med den rigtige julegave løsning til din virksomhed.
 2. Vi mener det er vores fornemmeste opgave at hjælpe til med at signalere det rigtige budskab mellem gave giver og gave modtager.
 3. Det er vigtigt for os at vi har en ærlig og åben dialog med vores samarbejdspartnere, vi lægger stor vægt på, at vores samarbejdspartnere føler sig tryg ved at have Gaveforum som deres leverandør af gaver.

Vi kan hjælpe dig med at vælge de rette gaver

Har du ikke tid eller fantasi til selv at finde på, hvad du kan give dine medarbejdere i gave til fx påske, så vil vi hos Gaveforum rigtig gerne hjælpe . Hvis du ønsker at give dine medarbejdere gaver i løbet af året, det kan for eksempel være i forbindelse med:

 • Fødselsdag
 • Barsel
 • Jubilæum
 • Mærkedage
 • Virksomhedssammenlægninger

Vil du ringes op?

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. ​Felter markeret med * skal udfyldes.
Ring mig op

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om julegaver til medarbejdere, eller hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 22830776 eller sende en e-mail til info@gaveforum.dk . Du kan også benytte vores kontaktformular.